Instalarea alarmei auto

header element pic

Avantaje Autolab

Calitate

Toate lucrările vor fi efectuate cat mai rapid și calitativ!

Confort și plăcere în urma vizitei

Vom încerca să vă înconjurăm cu grijă și confort pe parcursul tuturor etapelor vizitei Dvs. în centrul nostru de deservire.

Prețuri avantajoase

Nu avem întreprinderi părinte, furnizorii și contractorii nu ne sunt impuși, avem un personal optim, costuri minime pentru depozite, publicitate, ne putem permite prețuri accesibile pentru serviciile noastre.

Tehnologii

why us image

Instalarea alarmelor
Prima problemă importantă după achiziționarea unui autoturism va fi siguranța. Fiecare pasionat de automobile înțelege că atunci când cumpără un autoturism, este recomandabil se instaleze un sistem de securitate de înaltă calitate. Instalarea unei alarme poate rezolva această problemă.
Proprietarul autoturismului trebuie să selecteze inițial tipul de alarmă, în funcție de costul și caracteristicile funcționale. Maiștrii stației de deservire vă vor oferi explicații cu privire la achiziționarea sistemelor de securitate, care pot fi:
Unilaterale.
Cea mai simplă „țiuitoare” are un dezavantaj semnificativ: este posibil ca șoferul să nu audă semnalul acesteia de alarmă.
Bilateral.
Proprietarul autoturismului vede informația afișată pe monitorul pager-ului cu privire la zonele de securitate ale autoturismului, precum și cu privire la o tentativă de a demara autoturismul etc.Pe lângă de proprietățile pozitive deja menționate acesta permite pornirea la distanță a motorului (foarte convenabil pentru încălzirea la distanță a unui autoturism). Cele mai scumpe echipamente de securitate sunt furnizate cu module GSM și GPS, care permit utilizarea tehnologiilor informaționale moderne pentru căutarea de la distanță a automobilului.
 

Instalarea alarmelor este o activitate pe care o încredințăm profesioniștilor, alegeți stația de deservire auto potrivită!

Costul serviciului: Instalarea alarmei auto

Sistem clasic de securitate bidirecțională CENTURION X6

Include urmatoarele functii: controlul canalului de comunicatie; protecție împotriva scanării semnalului cheii cu un cod dinamic de nouă generație.

Pret cu montare.

2500 MDL
PROGRAMARE

Liderul incontestabil la preț printre sistemele cu funcția de „pornire a motorului” Centurion S9

Modelul are tot ce este necesar pentru protectia si pornirea fiabila a motorului. Codul de dialog oferă cel mai înalt grad de protecție împotriva hackingului. Posibilitate de instalare pe o mașină cu transmisie automată și manuală, motor pe benzină și diesel, comutator tradițional de aprindere și buton „START”.

Pret cu montare.

3000 MDL
PROGRAMARE

Semnalizare dialog bidirecțional cu pornire de la distanta și Bluetooth Pandora DX 9X Lora

În ceea ce privește raza de comunicare, imunitatea la zgomot, consumul de energie în noua implementare a Pandora DX 9X LoRa merge la un nivel complet diferit. Raza mare de comunicare (pana la 2 km) intre telecomanda si bloc.

Pret cu montare.

7200 MDL
PROGRAMARE

Recenziile clientilor

04/05/2021

Света Максимова

В сервисе была первый раз.Сказали, во сколько пригнать машину, ремзона чистая, мастера вежливые. Все понравилось.

Instalarea alarmei auto
Porsche Cayene