Curățarea supapei EGR

header element pic

Avantaje Autolab

Prețuri avantajoase

Nu avem întreprinderi părinte, furnizorii și contractorii nu ne sunt impuși, avem un personal optim, costuri minime pentru depozite, publicitate, ne putem permite prețuri accesibile pentru serviciile noastre.

Confort și plăcere în urma vizitei

Vom încerca să vă înconjurăm cu grijă și confort pe parcursul tuturor etapelor vizitei Dvs. în centrul nostru de deservire.

Calitate

Toate lucrările vor fi efectuate cat mai rapid și calitativ!

Tehnologii

why us image

Curățarea supapei EGR
Curățarea supapei EGR aparține categoriei de servicii destul de populare într-un service auto modern. Supapa corespunzătoare este o parte importantă a mașinii, care este necesară pentru controlul precis al cantității de gaze de eșapament care intră în sistemul de pornire. În timpul funcționării active, supapa se poate murdări, din cauza căreia încetează să-și îndeplinească funcțiile directe în mod normal. În acest caz, va fi necesar să apelați la profesioniști pentru curățare, deoarece intervenția independentă în sistem poate fi plină de anumite consecințe.

Diferențele de curățare profesională a supapei EGR
Supapele moderne au devenit mai fiabile și mai funcționale de când au fost utilizate pentru prima dată. Lucrarea se bazează acum pe sisteme electronice speciale. Datorită acestora, este posibilă selectarea dozei de evacuare de înaltă calitate, influențând pozitiv fiabilitatea funcționării vehiculului. Prin urmare, componentele nearse din amestecul de combustibil pot fi reutilizate.

Supapele de calitate au un număr mare de avantaje operaționale importante care le fac aproape indispensabile. Datorită acestora, este posibilă limitarea producției de substanțe nocive, ceea ce este incredibil de important pentru starea mediului. Ea nu primește atât de multe daune. Recircularea gazelor de evacuare previne, de asemenea, oxidarea puternică a combustibilului, ceea ce scade temperatura din interiorul camerei de ardere. Dar pentru a oferi întreaga gamă a acestor beneficii, supapa trebuie să fie în stare perfectă de funcționare. Curățarea la timp este considerată un moment integral în acest caz. Va trebui să apelați la profesioniști pentru a comanda un astfel de serviciu dacă se găsesc astfel de simptome:

  • Mașina începe să zvâcnească.
  • Evacuarea are fum negru.
  • Lubrifianții și combustibilii încep să fie consumați prea repede, depășind rata obișnuită.
  • Nivelul de putere al motorului este semnificativ redus.
  • Motorul începe să funcționeze instabil.

Acesta este un set standard de caracteristici de care trebuie să fii atent. Dar acestea pot diferi în funcție de modelul de vehicul specific.

Curățarea supapei EGR
Pentru a obține un serviciu de calitate la un preț onest, puteți contacta service-ul nostru auto. Profesioniștii vor sfătui cu privire la punctele principale, vor folosi echipamente de înaltă calitate în efectuarea lucrărilor. Curățarea la timp vă permite să protejați întregul sistem de defecțiuni premature. Este necesar să se acorde atenție periodic la curățarea preventivă a unei astfel de supape, care o va menține în stare optimă de funcționare.

Atelierul nostru dispune de resursele și cunoștințele necesare pentru a asigura curățarea rapidă și de calitate a supapei respective. Combinatia pret si calitate surprinde placut, precum si sfaturi profesionale, conditii confortabile pentru comandarea unui serviciu.

Costul serviciului: Curățarea supapei EGR

Curățarea supapei EGR

*Prețul depinde de autoturism și dificultatea de demontare.

de la 700 MDL
PROGRAMARE

Recenziile clientilor

05/02/2022

Комерзан Гена

Обращался в этот сервис с вопросом чистки клапана ЕГР.При работах не присутствовал, а попросил Влада, который принимал заказ, сфотографировать клапан и коллектор до и после работ и скинуть по Вайберу. Результат мне понравился.

Curățarea supapei EGR
VW PASSAT